+++ Gratis levering met onmiddellijke ingang!* *Leveringen naar eilanden en bergstations zijn uitgesloten. +++

Alle producten

TecMaschin

Logo TECMASCHIN

TecMaschin staat voor innovatie, kwaliteit en functionaliteit. Dit zijn de waarden waar de Duitse inventieve geest bekend om staat. Duitse ingenieurs inspireren de wereld al eeuwenlang met nieuwe ideeën en technologieën. De praktische producten van TecMaschin vormen hierop geen uitzondering en zullen u helpen uw bedrijf te laten groeien en klanten te inspireren met uw nieuwe producten. Het TecMaschin assortiment is even uitgebreid als veelzijdig. Van het kleine omsnoeringsapparaat, dat snel en flexibel omsnoert, tot de palletwikkelaar, die verpakkingsklussen automatisch uitvoert.

OmsnoeringsgereedschapPalletwikkelaarDigitaal reclamedisplay DKS-LED43


Intelligent verpakken met een handomsnoeringsapparaat, omsnoeringsband en co.

Het praktische handomsnoeringsapparaat van TecMaschin, realiseert het omsnoeren in de lengte van uw PET-band. Ook de juiste omsnoeringsband vindt u in ons assortiment. Dit betekent dat u erop kunt rekenen dat u alles uit één hand krijgt en dat de technologie samenwerkt. Met zijn extreem hoge treksterkte, die bestand is tegen een belasting van 410 kilogram, en zijn breedte van 15,5 millimeter is TecMaschin omsnoeringsband ideaal voor zowel automatische omsnoeringsmachines als handmatige omsnoeringsapparaten. Dit betekent dat u het merendeel van uw verpakkingsopdrachten alleen met deze producten kunt uitvoeren. U kunt ook de handige TecMaschin afrolwagen voor omsnoeringsband gebruiken om de locatie van uw omsnoeringsstation flexibel te veranderen. De afrolwagen is vooral handig als de om te snoeren goederen bijzonder groot of zwaar zijn. Het handmatige omsnoeringsgereedschap kan handig worden meegenomen in het bovenste rek van de dispenserwagen, waardoor de rol van 20 kilogram veel gemakkelijker te hanteren is.

Veilig omsnoeren met de palletwikkelaar

Als je een hele pallet in één keer wilt omsnoeren, hebben we ook het juiste product in ons assortiment: met de PWS1650 halfautomatische palletwikkelaar wordt het omsnoeren van grote goederen en bundels kinderspel. Met deze robuuste en duurzame rekwikkelaar kun je veilig tot 40 pallets per uur wikkelen zonder enige fysieke inspanning. Of je nu de vooraf geïnstalleerde programma's gebruikt of je eigen individueel gedefinieerde en opgeslagen wikkelcycli, je vindt altijd een optimale instelling om pallets te beschermen tegen beschadiging, vuil en omvallen tijdens opslag en transport. De rekwikkelaar is ook de ideale keuze als het gaat om duurzaamheid. Dankzij het innovatieve pre-stretch systeem wordt de wikkelfolie tot 250 procent voorgerekt in vergelijking met palletwikkelaars met mechanische en magnetische folieremmen, wat een aanzienlijke potentiële besparing in folieverbruik en dus ook kostenbesparing voor u betekent. Met voorrekken kunt u 3,5 meter wikkelfolie uit één meter folie halen. Door de openingen aan de onderkant van de 1650 millimeter draaitafel van de PWS1650 is deze eenvoudig te transporteren met een vorkheftruck. Hierdoor kan de palletwikkelaar flexibel worden ingezet. De palletwikkelaar is ook uitgerust met een fotocel die zorgt voor automatische hoogtedetectie. De draaitafel heeft een maximaal draagvermogen van 2000 kilogram en draait met een snelheid tot twaalf omwentelingen per minuut, waardoor de wikkelmachine de ideale verpakkingsmachine voor uw bedrijf is.

Van etalage tot kantoor: TecMaschin reclamedisplays voor effectieve communicatie!

Deze productportfolio is even voordelig als geniaal. TecMaschin is niet alleen verantwoordelijk voor verpakkingen. Het assortiment wordt ook aangevuld met onze veelzijdige en mobiele TecMaschin digitale reclamedisplays. Dankzij moderne technologie kunnen ze snel worden verplaatst van de ene campagne naar de andere zonder dat reclamemateriaal hoeft te worden vervangen. In de etalage of in de winkel: Digitale reclamedisplays en stands fungeren als blikvangers. Dus als u potentiële klanten flexibel en gemakkelijk wilt bereiken of informatie op kantoor wilt communiceren, dan zijn de reclamedisplays van TecMaschin het product van het moment.

Dit is waar TecMaschin voor staat

TecMaschin: Voor ons betekent dit innovatieve producten tegen een eerlijke prijs. Of het nu gaat om omsnoeren, wikkelen of vakmanschap. Bij ons vindt u het juiste product voor uw toepassing. Praktisch, flexibel in gebruik, zowel stationair als mobiel. Elk item is ontworpen voor zijn specifieke toepassing, zodat u er zeker van kunt zijn dat het product precies doet wat het belooft. Alle producten van TecMaschin zijn ergonomisch ontworpen. Of het nu gaat om verpakken, dragen of duwen, de handgrepen, knoppen en hendels in ons assortiment zijn ontworpen om de wervelkolom en gewrichten te beschermen, zelfs wanneer u lange tijd met de apparatuur werkt. Onze omsnoeringswagen kan gedragen worden op een comfortabele hoogte van 1,07 meter. De HU-P1316 handomsnoeringsmachine heeft een comfortabele kunststof handgreep met goede kleefeigenschappen. De knoppen op dit gereedschap zijn bewust zo geplaatst dat het met één hand kan worden gebruikt. Deze twee voorbeelden laten duidelijk zien waar het bij TecMaschin om draait: een comfortabel en praktisch ontwerp.

Doordacht, goed gemaakt

TecMaschin staat ook voor onze 'empowerment' filosofie. Wij willen u, de klant, in uw kracht zetten. Dit bereiken we met extreem korte levertijden voor onze producten van hoge kwaliteit. Na het uitpakken zijn de artikelen in een paar eenvoudige stappen klaar voor gebruik. Het visueel aantrekkelijke ontwerp in blauw zorgt voor een professionele uitstraling naar klanten en een hoge herkenningswaarde. Elk product is zeer robuust en duurzaam. Als een item kapot gaat of niet meer functioneel is, staan we klaar om je te helpen en te adviseren. We adviseren je graag over klachten, reparaties en eventueel benodigde reserveonderdelen en bieden je de snelle leveringssnelheid waar we bekend om staan. Dit vermindert stilstandtijden en zorgt ervoor dat uw productie en magazijn kunnen blijven werken. Ons goed ontwikkelde servicenetwerk in heel Duitsland zorgt ervoor dat uw bedrijf efficiënt blijft werken.

Onze topverkopers