+++ Gratis levering met onmiddellijke ingang!* *Leveringen naar eilanden en bergstations zijn uitgesloten. +++

Alle producten

Werkbanken & inpaktafels

Werkbanken, verpakkingstafels & werkbanken voor zwaar gebruik, mobiel en stationair.

Onze werkbanken, werkbanken voor zwaar gebruik, verpakkingstafels & werktafels zijn speciaal ontworpen voor gebruik in de industrie en voor flexibel gebruik op verschillende terreinen en werkplekken. Van een eenvoudige werkbank met een draagvermogen tot 500 kg tot een volledig op maat gemaakte werkbank inclusief geïntegreerde gereedschapskasten, achterwand, gereedschapshouders en nog veel meer, wij bieden u een uitgebreid assortiment.

Alle hier getoonde modellen (behalve de zware werkbanken) zijn compatibel met ons opbergsysteem en zijn dus ook verkrijgbaar als ruimtebesparende aanbouwtafels met slechts één staander. Bovendien zijn onze paktafels, werktafels en (zware) werkbanken al in de basisuitvoering in hoogte verstelbaar en kunnen ze later ook als mobiele versie worden uitgerust. Alle niveaus, zowel tafelblad als tussenniveau, kunnen afzonderlijk in hoogte worden versteld in een raster van 50 mm.

Als u uw werkplekken al voldoende hebt ingericht en op zoek bent naar extra opslagcapaciteit of handige accessoires, neem dan gerust een kijkje bij onze rekken voor zwaar gebruik of onze accessoires en ons assortiment fabrieksuitrusting.

......lees meer