+++ Gratis levering met onmiddellijke ingang!* *Leveringen naar eilanden en bergstations zijn uitgesloten. +++

Alle producten

Betaalmethoden

Hier vindt u een overzicht van de betaalmethoden die TOPREGAL u aanbiedt. 

  • Bankoverschrijving minus 2 % korting
  • Contante betaling
  • Credit card (VISA, Mastercard) 
  • Factuur by mondu
  • PayPal 
  • Klarna
  • iDeal 

Bankgegevens

Crediteur: TOPREGAL GmbH
Doel: Het documentnummer (A-xxxxx)
IBAN: DE42100400000270010200
BIC: COBADEFF


Onze betaalmethoden in detail

Bankoverschrijving (minus 2 % korting)

Wij sturen u een pro-formafactuur per e-mail. Na ontvangst van de betaling worden de goederen onmiddellijk aan de expediteur/verzendonderneming overhandigd. U kunt ons ook een overschrijvingsformulier sturen om het proces te versnellen. Na levering van de goederen ontvangt u een definitieve PDF-factuur voor uw administratie.


Contante betaling

Wij sturen u de factuur per e-mail. De goederen worden onverwijld klaargemaakt voor afhaling en zullen gewoonlijk de volgende werkdag klaar zijn. U betaalt het bedrag ter plaatse aan onze medewerker. Hier kunt u contant, met EC en creditcard betalen.


Creditcard

In het geval van creditcardbetaling wordt de betaling tijdens het bestelproces verwerkt. Onmiddellijk na het plaatsen van de bestelling wordt de aangegeven creditcard (Visa, Mastercard, ...) belast met het factuurbedrag. Wij sturen u de factuur per e-mail na ontvangst van de bestelling voor uw administratie. Daarna worden de goederen onmiddellijk aan de expediteur/verzendonderneming overhandigd. De overdracht van uw creditcardgegevens wordt uitgevoerd door TLS (Transport Layer Security), de opvolger van SSL (Secure Sockets Layer) en is dus veilig. In het geval van een retourzending wordt een tegoed op de creditcardrekening gestort.


Factuur by mondu

Facturen met een betalingstermijn van 30 dagen zijn een populair betaalmiddel voor bedrijven. Uw bestelling wordt direct na ontvangst door ons verzonden. Tegelijkertijd ontvangt u van ons de factuur met de MONDU-rekeninggegevens. U hebt dan de mogelijkheid om het bedrag binnen 30 dagen na ontvangst van de factuur gemakkelijk per bankoverschrijving te betalen. U behoudt volledige controle - het bedrag kan op elk moment binnen deze periode worden overgemaakt.


Paypal

Met de betalingsvoorwaarde PayPal wordt de betaling tijdens het bestelproces verwerkt. Hiervoor heeft u een PayPal-rekening nodig waarbij u tijdens het bestelproces inlogt en het bedrag direct betaalt of, als PayPal betaling in termijnen aanbiedt, betaalopties selecteert. Wij sturen u na ontvangst van uw bestelling de factuur per e-mail voor uw administratie. Daarna worden de goederen onmiddellijk aan de expediteur/het transportbedrijf overhandigd.


Klarna

Met de betalingsvoorwaarde Klarna wordt de betaling tijdens het bestelproces verwerkt. Wij sturen u na ontvangst van uw bestelling de factuur per e-mail voor uw administratie. Daarna worden de goederen onmiddellijk aan de expediteur/verzendonderneming overhandigd.

Om u de betaalmethode Klarna te kunnen aanbieden, kunnen wij uw persoonsgegevens in de vorm van contact- en bestelgegevens tijdens het afrekenen aan Klarna doorgeven, zodat Klarna kan beoordelen of u in aanmerking komt voor hun betaalmethode. De door u verstrekte persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met het eigen privacybeleid van Klarna.


iDeal

Bij deze Nederlandse betaalmethode wordt de betaling ook op dezelfde manier verwerkt als bij een directe overschrijving van de bankrekening. Ook hier wordt de betaling direct tijdens het bestelproces verwerkt. Wij sturen u na ontvangst van uw bestelling uw factuur per e-mail voor uw administratie. Daarna worden de goederen onmiddellijk aan de expediteur/verzendonderneming overhandigd.