+++ Gratis levering met onmiddellijke ingang!* *Leveringen naar eilanden en bergstations zijn uitgesloten. +++

Alle producten

Over ons

TOPREGAL GmbH, opgericht in 2009, is een wereldwijd opererend familiebedrijf met hoofdkantoor in Filderstadt bij Stuttgart. Als specialist in rekkensystemen met een gevestigde online postorderonderneming voor bedrijfsbenodigdheden zijn wij uw betrouwbare partner voor individuele inrichtingsoplossingen in magazijnen en kantoren. Door onze jarenlange ervaring en uitgesproken klantgerichtheid kunnen wij u competent ondersteunen bij uw magazijnplanning, magazijninrichting en magazijnkeuring, met name op het gebied van zware stellingen.

Sinds 2019 hebben we ons productassortiment voortdurend uitgebreid en bieden we niet alleen diverse stellingsoplossingen voor bedrijven, maar ook een breed scala aan andere producten voor operationeel gebruik. Ons merk SolidHub staat al synoniem voor kwaliteit en duurzame aandrijfsystemen op het gebied van hefapparatuur, transportapparatuur en industriële trucks. Alle SolidHub producten worden elektrisch of handmatig bediend. In het segment van reinigingsapparatuur voor de commerciële sector hebben we met wipeket nog een sterk merk in ons portfolio. Schone aandrijftechnologieën zorgen voor schone oppervlakken. Onder ons eigen merk TecMaschin breiden we voortdurend ons assortiment machines en gereedschappen uit die het dagelijkse werk in het magazijn vergemakkelijken en al door talloze bedrijven worden gewaardeerd. In 2023 werd SoloPort toegevoegd aan ons merkenportfolio. Dit merk staat voor duurzame zonnetechnologie met 100% groen opgewekte elektriciteit en toekomstgerichte energieconcepten.

Ons gekwalificeerde engineeringteam werkt dagelijks aan de ontwikkeling van innovatieve producten en de optimalisatie van bestaande oplossingen. Daarbij komt niet alleen hun technische knowhow kijken, maar ook waardevolle feedback van klanten. Dankzij deze nauwe samenwerking kunnen we producten aanbieden die precies zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten. Met een duidelijke focus op efficiëntie, kwaliteit en duurzaamheid zet TOPREGAL zo nieuwe maatstaven in de branche.

Om ervoor te zorgen dat onze producten onze klanten snel bereiken, openden we in 2019 een tweede groot magazijn in Wesel, Noordrijn-Westfalen. Dit werd in de zomer van 2021 gevolgd door de opening van onze dochteronderneming TOPREGAL UK Ltd. in Wales, Verenigd Koninkrijk, met een onafhankelijk magazijn en een vrijwel identiek productassortiment, waardoor artikelen binnen 24 uur verzendklaar zijn, net als ons moederbedrijf in Duitsland.

Sinds 2022 is onze op maat gemaakte productie- en logistieke faciliteit in Pasewalk (ten noorden van Berlijn) operationeel, die een even snelle levering in Oost- en Noord-Europa mogelijk maakt. Daarnaast openden we in 2023 een locatie aan de oostkust van de VS in Bensenville, Illinois. Vanwege de toegenomen vraag en onze claim om ook in het buitenland korte levertijden te kunnen garanderen, zijn er in de loop van het jaar vijf extra TOPREGAL US Corp. vestigingen geopend in Californië, Texas en Pennsylvania. In 2024 verhuisden we naar ons hoofdkantoor in de VS met een eigen groot magazijn in Houston, Texas.

Vandaag de dag vertrouwen meer dan 100.000 zakelijke klanten wereldwijd op onze producten en waarderen ze onze onverslaanbare prijs-prestatieverhouding. We kijken ernaar uit om ook u te overtuigen van ons brede assortiment!

Medewerkers TOPREGAL


   
   
Onze visie

TOPREGAL - uw partner voor rekken, opslagtechniek & kantoormeubilair voor zwaar gebruik

TOPREGAL biedt nog veel meer:

  • Deskundig advies voor oplossingen op maat
  • Maximale flexibiliteit en razendsnelle reactietijden
  • Groot voorraadassortiment met directe beschikbaarheid van bijna alle artikelen
  • Express-levering mogelijk binnen 24 uur in heel Duitsland
  • Hoogste kwaliteit en geteste producten
  • Deskundige stellingmontage
  • Gecertificeerde stellingsproeven voor zowel onze eigen stellingsystemen als stellingsystemen van derden
  • 5 jaar garantie op onze stellingsystemen voor uw veiligheid en tevredenheid

Als u vragen of speciale wensen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken uit naar uw telefoontje, chat of bericht!


TOPREGAL wereldwijd: Onze vestigingen in één oogopslag

Onze producten worden wereldwijd geleverd vanuit het magazijn dat zich geografisch het dichtst bij u in de buurt bevindt.

Onze service

Als gespecialiseerde dealer begeleiden we je graag van planning tot onderhoud. Meer informatie vindt u hier: