+++ Gratis levering met onmiddellijke ingang!* *Leveringen naar eilanden en bergstations zijn uitgesloten. +++

Alle producten

Opslagrekken accessoires

Header

Onze service is net zo stabiel als onze stellingen. Dus naast de typische complete aanbiedingen en een zelf samengestelde oplossing voor onze magazijnstellingen, bieden wij natuurlijk ook de losse onderdelen en de bijbehorende accessoires voor uw magazijnoplossing. Wij onderscheiden de categorieën magazijnstellingen, dwarsbalken en steunen, evenals gereedschapskasten en geperforeerde of zijwanden. Het maakt niet uit wat u aanvullend of aansluitend aan uw magazijnstelling nodig heeft: Hier vindt u het tegen de gebruikelijke eerlijke TOPREGAL-prijs en de kwaliteitsbelofte waar ons bedrijf voor staat.

Opslagrek - staanders

Opslagrek - staanders

Hoogte: 200 cm - 400 cm
Diepte: 40 - 120 cm
Toon producten
Accessoires worden geladen

Het geselecteerde accessoire kon niet worden geladen.

Opslagrek - traversen

Opslagrek - traversen

Breedte: 220 cm / 110 cm
Toon producten
Accessoires worden geladen

Het geselecteerde accessoire kon niet worden geladen.

Opslagrek - legborden

Opslagrek - legborden

Toon producten
Accessoires worden geladen

Het geselecteerde accessoire kon niet worden geladen.

Opslagrek - werktuigkasten & kluizen

Opslagrek - werktuigkasten & kluizen

Toon producten
Accessoires worden geladen

Het geselecteerde accessoire kon niet worden geladen.

Opslagrek - geperforeerde wanden & zijwanden

Opslagrek - geperforeerde wanden & zijwanden

Toon producten
Accessoires worden geladen

Het geselecteerde accessoire kon niet worden geladen.

Opslagrek - accessoires

Opslagrek - accessoires

Toon producten
Accessoires worden geladen

Het geselecteerde accessoire kon niet worden geladen.

Staanders voor opslagrekken: wat u moet weten

Onze staanders zijn verkrijgbaar in hoogtes tussen 200 cm en 400 cm. Afhankelijk van de hoogte van uw magazijn, winkel of bouwmarkt vindt u hier wat u zoekt. Met een veldbelasting van 2000 kg houden onze schapstaanders uw goederen optimaal vast. Ze zijn ook verkrijgbaar in zes verschillende dieptes tussen 40 cm en 120 cm, zodat u optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte en toch niet beperkt wordt door beperkte ruimte. De hoge stabiliteit van onze staanders voor opslagrekken wordt verzekerd door de stevige boutankers, die diep in de grond worden geslagen. Blijf stevig staan. Met de staanders van TOPREGAL.

Staanders voor opslagrekken: wat u moet weten

De dwarsliggers van TOPREGAL, verkrijgbaar in 2 lengtes (110 cm, 220 cm) en 2 vormen (vierkant en rond), vervullen de belangrijkste taak in het magazijn: ze nemen lasten op. En niet te weinig: de leggerbelasting van de dwarsbalken voor onze opbergplanken bedraagt 500 kg. Dit betekent dat middelgrote tot zware voorwerpen kunnen worden opgeslagen in een professioneel opslagrek. De ongecompliceerde montage met behulp van veiligheidspennen die in de staanders van het magazijn worden gehaakt, maakt de montage en het achteraf monteren van de dwarsbalken bijzonder eenvoudig. De opvallende signaalkleur oranje zorgt hier voor extra veiligheid, omdat geen enkele traverse en dus geen enkel niveau over het hoofd kan worden gezien. Dit voorkomt botsingen en zorgt voor operationele veiligheid. Gewichten heffen met de TOPREGAL magazijnstellingen.

Steunen voor opslagrekken: wat u moet weten

Hout, staal, rooster en multiplexplaat. De TOPREGAL legborddragers voor onze legborden zijn even veelzijdig als hun toepassingen. De afzonderlijke steunmaterialen en afwerkingen hebben hun eigen speciale eigenschappen. De houten steun is bijvoorbeeld aantrekkelijk wanneer lichte voorwerpen worden opgeslagen in droge ruimten. Als de vuurbelasting in een gebouw te hoog is, zijn ook meer resistente materialen geschikt, zoals een rooster van thermisch verzinkt staal. Deze kunnen ook worden gebruikt in corrosieve omgevingen. Multiplexbord is waarschijnlijk de meest nobele keuze hier. Met zijn mooie beukenlook is het niet alleen een lust voor het oog, maar biedt het ook meer robuustheid in tegenstelling tot het zachtere houten blad. Ideaal dus om uw opbergrekken uit te breiden met een werktafel of werkbank. De speciale behandeling van deze resistente steun biedt ook bescherming tegen het binnendringen van vloeistoffen die het hout kunnen beschadigen. Welke plankondersteuning voor u geschikt is, hangt af van uw toepassing. Onze TOPREGAL-experts adviseren u graag bij de keuze van de optimale legborddrager.

Lockers en kasten: de verstandige uitbreiding

De dagelijkse werkplaats- en opslagroutine bestaat uit veel verschillende activiteiten. Er moet niet alleen een veelheid aan hulpmiddelen worden gebruikt. Werkstappen moeten ook worden gedocumenteerd en gearchiveerd. Daarnaast hebben werknemers ook een plek nodig om hun werkkleding aan te trekken. Daartoe bieden wij in onze opbergrekaccessoires extra kastjes met deuren en laden aan, die in opbergrekken kunnen worden geïntegreerd om opbergruimte te creëren. De hoge lockers creëren ruimte voor werkkleding en kunnen goed gebruikt worden in kleedkamers. Een dubbeldeurskast kan ook worden gebruikt om gereedschap op een ordelijke manier of zelfs ontoegankelijk voor onbevoegden op te bergen. Hier variëren de afmetingen en de uitrustingsmogelijkheden van de kasten en lockers voor het opbergrek enorm. Van 4 tot 10 laden met verschillende dieptes en breedtes kan worden gekozen uit onze ladekasten. Neem gerust een kijkje en zie de mogelijkheden van de kasten en lockers van TOPREGAL.

Geperforeerde wanden en zijwanden

Praktisch, flexibel en goedkoop in gebruik. Dit zijn de geperforeerde wanden van TOPREGAL. Ze zijn net zo gemakkelijk aan een zijstaander te bevestigen voor opbergrekken als onze dwarsbalken en bieden verticale opbergruimte voor gereedschap, opbergbakken met open voorzijde en andere hangende voorwerpen die geen plaats hebben op het werkblad. Zo voegt u een extra dimensie toe aan de opbergruimte. Gereedschapshouders, soms ook machinehouders genoemd, zijn hier bijzonder praktisch. Deze kunnen in de geperforeerde wand worden gehaakt en maken zo het netjes opbergen van gereedschap binnen handbereik mogelijk. Je hoeft dus nooit meer naar je gereedschap te zoeken.

Andere accessoires

Magneetband, open opbergdoos, afstandhouder en rekverdeler. De andere TOPREGAL accessoires voor de opbergrekken zijn net zo gevarieerd als de opgeslagen goederen. Goederen en grondstoffen kunnen bijvoorbeeld gemakkelijk worden gesorteerd met behulp van een legbordverdeling of een opslagbox met open voorzijde. Met de magneetband kunt u gemakkelijk vakken in schappen labelen, zodat elke beweging bij het opslaan en terugvinden correct is. Bovendien kunt u er met de praktische diepteverdelers voor zorgen dat er geen onderdelen of dozen aan de andere kant van het schap vallen. Met behulp van afstandhouders kunnen extra functies van een opslagrek worden gerealiseerd. Zo kunnen meerdere planken achter elkaar worden geplaatst of kan de opbergplank aan de muur worden bevestigd. U kunt het beste onze TOPREGAL-experts raadplegen om uit deze verschillende mogelijkheden de beste stellingoplossing voor u te vinden.

......lees meer