+++ Gratis levering met onmiddellijke ingang!* *Leveringen naar eilanden en bergstations zijn uitgesloten. +++

Alle producten

Kwaliteit

Onze productiefaciliteiten zijn uitgerust met de nieuwste productieapparatuur en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. We garanderen een constante bewaking en nauwkeurige controle van alle productieprocessen en de gebruikte grondstoffen om de duurzaamheid en veerkracht van onze hoogwaardige rekken voor zwaar gebruik te garanderen. Deze zijn speciaal ontworpen om extreme omstandigheden en de hoogste belastingen te weerstaan. Bovendien onderwerpen we onze technische producten aan strenge testprocedures volgens de FEM4.004-norm om hun kwaliteit en veiligheid in elk opzicht te garanderen.

Stellingen voor zwaar gebruik: veiligheid ontmoet kwaliteit

We ontwikkelen en produceren onze rekken voor zwaar gebruik in overeenstemming met de vereisten voor het gebruik van commerciële rekkensystemen die zijn vastgelegd in de BGR234-norm van de beroepsvereniging, tegenwoordig beter bekend als "DGUV 108-007", en de Europese DIN EN 15635-norm. Deze definiëren bijvoorbeeld voorschriften voor de volgende punten:

  • draagvermogen
  • stijfheid
  • Stabiliteit
  • Regeling van verkeersroutes en aan te houden gangpaden
  • Beveiliging van opgeslagen goederen
  • Etikettering (laad- en typeplaatjes)
  • Bescherming tegen brand

Deze voorschriften moeten ook door u als gebruiker van de stellingen worden nageleefd. Veiligheidsrelevante accessoires zoals aanrijbeveiliging, doorrijbeveiliging of legborden vindt u in de categorieën Stellingcomponenten en stootbeveiliging. We gebruiken speciale signaalkleuren om onze producten zo goed mogelijk te identificeren en mogelijke ongelukken in uw magazijn te voorkomen. Onze rekken zijn gelakt in RAL 5005 signaalblauw en RAL 2004 zuiver oranje. Onze aanrijdbeveiligingsproducten zijn gelakt in signaalgeel en voorzien van opvallende zwarte strepen. Door het productieproces en de gebruikte grondstoffen voortdurend te controleren, zorgen we voor producten van constante kwaliteit die zelfs de hoogste eisen aankunnen.


Technische producten: Veiligheidscontrole voor levering

Voor levering worden onze apparaten getest volgens de FEM4.004-norm. Dit is een gevestigde norm, speciaal voor transport- en opslagtechnologie. Deze norm definieert eisen voor operationele veiligheid en prestaties. Door deze preventieve test zorgen we ervoor dat elk apparaat bij levering voldoet aan de hoogste veiligheids- en prestatienormen die van toepassing zijn. Ons testteam, bestaande uit gekwalificeerde technici, voert uitgebreide gestandaardiseerde tests uit om de veerkracht, functionaliteit en betrouwbaarheid van onze producten te certificeren. Je kunt er dus zeker van zijn dat je geteste en betrouwbare apparaten ontvangt.

Logo FEM4.004AVPQ-certificaat

Logo AVPQDe afkorting AVPQ staat voor "Amtliches Verzeichnis präqualifizierter Unternehmen der Industrie- und Handelskammern für den Liefer- und Dienstleistungsbereich". TOPREGAL werd in 2021 voor het eerst gecertificeerd door de voor ons verantwoordelijke Kamer van Koophandel en Industrie in Stuttgart. Deze procedure wordt jaarlijks herhaald en actueel gehouden. Als onderdeel van het gestandaardiseerde proces worden bedrijven vooraf gecontroleerd (geprekwalificeerd), waardoor het eenvoudiger wordt om de benodigde documenten voor aanbestedingen van overheidsinstellingen en bedrijven samen te stellen. Parallel hieraan vindt opname in een landelijke, officiële bedrijvengids plaats. Alleen betrouwbare en efficiënte bedrijven kunnen profiteren van dit vermoeden van geschiktheid door de kamers en worden opgenomen in deze database.


Bewijs & certificaat

Op verzoek sturen wij u graag het actuele TOPREGAL GmbH-certificaat met certificaatnummer 08 008 865943 toe.

Het officiële register is online toegankelijk op https://amtliches-verzeichnis.ihk.de. Bedrijven kunnen worden gevonden aan de hand van zoekcriteria zoals naam, statutaire zetel, CPV-code, enz. U krijgt toegang tot onze vermelding via "Zoeken". Meer gedetailleerde informatie ("Uitgebreide weergave") is beschikbaar na het invoeren van toegangscode 3902.

Meer informatie over AVPQ vind je hier: https://amtliches-verzeichnis.ihk.de/About.aspx