+++ Gratis levering met onmiddellijke ingang!* *Leveringen naar eilanden en bergstations zijn uitgesloten. +++

Alle producten

Opslagplatformen

Opslagplatforms staan ook bekend als opslagplatforms, tussenplafonds of tussenplatforms en bieden je een extra niveau om de hoogte van je hal volledig te benutten. Kies gewoon je geschikte combinatie uit onze geprefabriceerde modules A - D of stuur ons een aanvraag op maat van je individuele behoeften. Plan opslagplatforms online - hier is het snel en eenvoudig. Wij helpen u ook graag bij het plannen van uw opslagplatform.

Voor een optimaal gebruik van het aanvraagformulier voor individuele opslagplatforms is een desktop-pc vereist.

1. Montage van het opslagplatform en toebehoren

*Verplichte velden
Vorm van de tussenverdieping:
Bodembekleding:
Belasting kg/m²:
Voor heftruckgebruik is
min. 350 kg/m² nodig.
 • of
 • Deurbreedte
  Selecteer pagina
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
mm*
mm*
1
2
3
4
1
2
3
4
5
6
mm*
mm*
mm*
mm*
1
2
3
4
5
6
7
8
mm*
mm*
mm*
mm*
mm*
mm*
O: mm*
min. 2100 mm
B: mm*
Opmerkingen:

Beschrijving van de aparte elementen van onze opslagplatformen

Steunen
Steunen
 
De zelfdragende steunen vormen de basis van onze opslagplatformen en bestaan uit robuust bouwstaal met vierhoekige dwarsdoorsnede.
Trappen
Trappen
 
Onze trap, die indien gewenst ook een ontvangstplatform heeft, geeft u gemakkelijk toegang tot het tweede niveau.
Leuning
Leuning
  
Dankzij de leuning inclusief hand- en knieleuning en de afrolrand kan niemand per ongeluk over de rand van het platform stappen.
Overdrachtstation
Overdrachtstation
  
Via het overdrachtstation kunt u uw goederen eenvoudig met een vorkheftruck naar het opslagplatform tillen of eruit halen.

Standaard assortiment

Bekijk
Vergelijk
Er kunnen maximaal 4 producten tegelijk worden vergeleken.
4.590,00
plus 19% BTW
Levertijd 21 - 31 werkdagen
Verzending Franco geleverd
Bestseller
Entresolvloer: Module A, basismodel met trap en overdrachtstation
Vergelijk
Er kunnen maximaal 4 producten tegelijk worden vergeleken.
7.690,00
plus 19% BTW
Levertijd 21 - 31 werkdagen
Verzending Franco geleverd
Vergelijk
Er kunnen maximaal 4 producten tegelijk worden vergeleken.
4.990,00
plus 19% BTW
Levertijd 21 - 31 werkdagen
Verzending Franco geleverd
Vergelijk
Er kunnen maximaal 4 producten tegelijk worden vergeleken.
2.590,00
plus 19% BTW
Levertijd 21 - 31 werkdagen
Verzending Franco geleverd

Opslagplatforms: eenvoudige ruimte-uitbreiding voor uw magazijn

Hoe kunnen opslagplatforms uw opslagruimte efficiënt uitbreiden?

Als uw opslagruimte beperkt is en uw kamerhoogte minstens 4,5 meter bedraagt, zijn opslagplatforms een ideale oplossing. Ze breiden de beschikbare ruimte efficiënt uit en vereisen geen grote verbouwingswerken. Dit creëert extra praktische opslagruimte, bijvoorbeeld voor een klein onderdelenmagazijn (bijv. met schuine rekken en opslagbakken met open voorzijde voor een snel overzicht) en in combinatie met systeemkantoren creëren opslagplatforms extra werkplekken die veel stiller zijn en beschermd tegen mogelijk stof of geuren, maar toch centraal liggen. Door de verhoogde positie van deze nieuw gecreëerde werkplek op een opslagplatform heb je altijd overzicht over wat er in de hal gebeurt en kun je de beschikbare ruimte in het magazijn of de productiehal optimaal benutten.

Welke andere voordelen biedt een opslagplatform - ook op het gebied van duurzaamheid?

Eenvoudige installatie: Ondanks hun grootte en complexiteit kunnen TOPREGAL-opslagplatforms relatief snel worden geïnstalleerd, vaak binnen een paar dagen, waardoor de bedrijfsactiviteiten zo min mogelijk worden verstoord.

Kostenbesparing: Door gebruik te maken van bestaande ruimte op hoogte in plaats van nieuwe ruimte te bouwen, kunnen bedrijven aanzienlijk besparen op de kosten van magazijnuitbreidingen. Hierdoor zijn mezzanines een kosteneffectieve oplossing voor groeiende opslagbehoeften.

Milieuvriendelijk: Door efficiënter gebruik te maken van bestaande ruimte helpen mezzanines in magazijnen de behoefte aan nieuwe ruimte te verminderen, wat op zijn beurt de ecologische voetafdruk van een bedrijf kan verkleinen.

Welke voorschriften en veiligheidseisen zijn van toepassing op mezzanines?

De installatie van een opslagplatform is onderworpen aan strenge voorschriften. Belangrijke voorschriften hebben betrekking op statica, brandbeveiliging en arbeidsveiligheid.

Met name relevant voor valbeveiliging en werknemersbescherming in Duitsland is de DGUV-regel 108-007. De vereisten voor leuningen en industriële trappen zijn ook duidelijk gedefinieerd. Een leuning moet bijvoorbeeld minstens 1000 mm hoog zijn en een knierail hebben op maximaal 500 mm afstand van de leuning. Trappen moeten worden uitgerust in overeenstemming met DGUV 208-005.

Hoe kunt u opslagplatforms op maat maken?

Bij TOPREGAL kunt u opbergperrons aanpassen aan uw individuele wensen. De standaardmodules kunnen naar wens worden geconfigureerd, zodat ze perfect in uw ruimte passen. De hoofdliggers worden met verbindingsplaten aan de staanders vastgeschroefd, terwijl de secundaire liggers aan de hoofdliggers worden bevestigd, waardoor de belasting optimaal wordt verdeeld. Dit maakt het ook gemakkelijk om ze later te verplaatsen, omdat de elementen gemakkelijk weer losgemaakt kunnen worden voor een uitbreiding of verhuizing.

Hoe werkt de online planner voor opslagplatforms op maat?

Met de eenvoudige online planner kunt u eenvoudig een entresolvloer voor uw magazijn creëren die is aangepast aan uw eisen. Selecteer gewoon het basisoppervlak, de meest populaire vorm is rechthoekig, maar L-vormig en U-vormig zijn ook mogelijk. Selecteer vervolgens de gewenste vloerbedekking (rooster, traanplaat of spaanplaat) en voeg optionele apparatuur toe. Let op de belasting per vierkante meter (250 tot 1.000 kg) en de vereiste minimumhoogte van de onderrand van 2100 mm. Zodra we het aanvraagformulier van de planner hebben ontvangen, nemen we contact met je op om je wensen uit te voeren.

Welke uitbreidingen en accessoires zijn er beschikbaar voor opslagplatforms?

Voeg indien nodig een trap toe aan uw opslagplatform voor gemakkelijke toegang tot het nieuw gecreëerde tweede niveau. Optioneel kunt u een ontvangstplatform of een overslagstation toevoegen voor handig goederentransport met een vorkheftruck geïntegreerd. Onze expertise en oplossingen op maat zorgen ervoor dat uw opslagplatform aan de hoogste eisen voldoet.

Vertrouw op onze jarenlange ervaring in magazijninrichting en organiseer uw opslagruimtes efficiënt en veilig met onze hoogwaardige opslagplatform, bijpassende accessoires en PREFAB systeemkantoren.

...meer informatie