+++ Gratis levering met onmiddellijke ingang!* *Leveringen naar eilanden en bergstations zijn uitgesloten. +++

Alle producten

Stellingen voor zware lasten

Zware rekken kopen bij TOPREGAL

Zware rekken vormen het hart van elk magazijn en worden gebruikt om een grote verscheidenheid aan opgeslagen goederen op te slaan. Om aan de meest uiteenlopende eisen voor zware stellingen te kunnen voldoen, heeft TOPREGAL GmbH zich gespecialiseerd in een geselecteerd assortiment producten uit de opslagtechniek. Daarom kunt u kiezen uit de verschillende soorten zware stellingen zoals palletstellingen, opslagstellingen of multifunctionele stellingen om de juiste te vinden voor uw bedrijf. U kunt ook onze stellingconfigurator gebruiken om het model samen te stellen dat voldoet aan al uw eisen voor de perfecte rekken voor zwaar gebruik in uw magazijn.

De beste plaats om zware rekken te kopen is in onze winkel voor zware rekken. Wij bieden u een uitgebreide selectie van verschillende zware rekken voor uw magazijn. Daartoe behoren bijvoorbeeld onze robuuste palletstellingen voor de opslag van gangbare europallets of onze flexibele magazijnstellingen, die ideaal zijn voor de handmatige behandeling van opgeslagen goederen. Verder vindt u draagarmstellingen voor de opslag van lange en staande goederen, bandenstellingen, vatenstellingen en legbordstellingen in de categorie zware stellingen.

Alle opslagrekken voldoen aan de industriële norm en bieden dus een hoog draagvermogen en een lange levensduur. Tenslotte stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van onze producten. Daarom zijn alle zware rekken in onze winkel getest volgens DGUV-voorschrift 108-007 en DIN EN 15512. Deze test omvat een test op draagvermogen, stabiliteit en sterkte. Dit betekent dat u er zeker van kunt zijn dat uw zware rekken aan alle wettelijke eisen voldoen.

In principe zijn al onze zware rekken in onze winkel insteekbaar en dus gemakkelijk te monteren en te demonteren. Bovendien kunt u de rekken achteraf flexibel ombouwen en uitbreiden als u accessoires voor uw zware rekken koopt.

Kant-en-klare, hoogwaardige rekken voor zwaar gebruik zijn in onze winkel verkrijgbaar, evenals losse rekken en praktische accessoires om bestaande rekken uit te breiden. Dus als uw magazijn al voldoende is uitgerust met zware rekken en u op zoek bent naar praktische aanvullingen voor uw werkprocessen, neem dan gerust een kijkje bij onze werkbanken en paktafels en onze verrijdbare rekken en tafels. Deze kunnen met behulp van de configurator aan uw behoeften worden aangepast en worden ten zeerste aanbevolen voor meer comfort in het magazijn.

Of u nu zware rekken koopt of op zoek bent naar losse onderdelen, fabrieksapparatuur of complete ruimtesystemen: Uw veiligheid en die van uw team is bijzonder belangrijk voor ons. Daarom bevelen wij u graag de producten voor uw bescherming aan: van stellingsbescherming tot machinebescherming en slagbomen en markeringen.

......lees meer