+++ Gratis levering met onmiddellijke ingang!* *Leveringen naar eilanden en bergstations zijn uitgesloten. +++

Alle producten

Vergadertafels

Header
Resultaten filteren
×

Prijs / €

Soort
Breedte (mm)

InductiefZitplaatsen


Toon alle filters

39 artikelen

Bekijk
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Vergelijk
Er kunnen maximaal 4 producten tegelijk worden vergeleken.
2.109,90
plus 19% BTW
Levertijd 2 - 4 werkdagen
Verzending Franco geleverd
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

De juiste vergadertafel voor uw bedrijf vindt u snel met deze tips.

Mensen komen samen aan de vergadertafel, spreiden er gedrukte concepten op uit. Schrijven, markeren en typen in de vergaderzaal, soms meerdere uren, en bespreken bij een sterke kop koffie tot het resultaat goed is. Een vergadertafel moet tegen een stootje kunnen en een onderhoudsvriendelijk en ongevoelig oppervlak hebben dat gemakkelijk kan worden schoongeveegd, zelfs als een pen of markeerstift te bruusk over het papier wordt gesleept. Of als er drank wordt gemorst of de notebookmuis er uren op zit.

De kabelgoot - bijna onzichtbaar maar onmisbaar

De beste keuze voor een moderne vergadertafel is een vergadertafel met een kabelgoot. Hierdoor kunnen de kabels van de presentatieapparatuur snel en gemakkelijk in de tafel verdwijnen. Vooral tegenwoordig, wanneer vergaderingen bijna altijd met beamers en notebooks worden gehouden, moet een vergadertafel recht doen aan dit feit en ten minste een kabelschacht en kabelgoot hebben.

Grootte is belangrijk! - Tenminste bij het kopen van een nieuwe vergadertafel

De grootte en de vorm van de nieuwe vergadertafel moeten zorgvuldig worden overwogen: een te kleine tafel moet vroeg of laat worden vervangen of beperkt het werk enorm - een te grote tafel kan een kleine ruimte visueel verstikken en de deelnemers aan de conferentie de vaak noodzakelijke bewegingsruimte ontnemen. Daarom moet het aantal personen ruimhartig maar niet utopisch worden gekozen. De optimale vergadertafel voor kleine en middelgrote ondernemingen is ontworpen voor ongeveer acht personen: twee tot drie personen kunnen comfortabel aan tafel zitten voor een sollicitatiegesprek zonder zich verloren te voelen zoals bij een te grote vergadertafel; maar ook strategievergaderingen met veel beslissers aan tafel zijn geen probleem met een vergadertafel voor 8 - 10 personen. Als u echter een grote vergaderzaal kunt vullen, moet u ook een dienovereenkomstig grote vergadertafel kiezen, zodat de zaal en de tafel qua grootte bij elkaar passen. Een te kleine vergadertafel in een grote vergaderzaal ziet er al snel verloren en iel uit. De regel hier is "niet morsen, maar groot maken" - een vergadertafel voor 12 - 14 personen is dan precies de juiste voor u.


Hoe groter de tafel, hoe belangrijker het is dat deze stabiel is. Conferentietafels met een doorlopend sledeframe in plaats van conventionele tafelpoten zijn uiterst stabiel en stevig gebleken. Hoe intensief je ook schrijft of gebaart naar de persoon die naast je zit.


Natuurlijk is het niet alleen de vergadertafel die indruk maakt - het is het harmonieuze geheel met bijpassende en comfortabele vergaderstoelen dat uw vergaderruimte compleet maakt. Het beste van alles is dus direct in de vergadertafelset: tafel en bijpassend aantal stoelen met één klik.

......lees meer