+++ Gratis levering met onmiddellijke ingang!* *Leveringen naar eilanden en bergstations zijn uitgesloten. +++

Alle producten

SolidHub

Logo SolidHub

Handmatig, semi-elektrisch of volledig elektrisch: de producten van het merk SolidHub maken indruk met hun transport- en hefvermogen. Het motto van onze hoogwaardige hefwerktuigen is "hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen". Onze voortdurend groeiende productportefeuille is indrukwekkend en bestrijkt een breed scala aan toepassingen. Van handpallettrucks, elektrische pallettrucks en vorkheftrucks tot hefplatforms, met een stahoogte van 10 m, alles is inbegrepen. Met SolidHub zijn de transportafstanden eenvoudig te overbruggen, zowel horizontaal als verticaal.

Kwaliteitsbelofte

Wij hechten veel belang aan het gebruik van materialen bij de productie van onze producten die lang bestand zijn tegen de ruwe omstandigheden op de betreffende locatie. Een gedetailleerde producttest gaat altijd vooraf aan de toelating tot de verkoop en onze zorgvuldig geselecteerde leveranciers produceren strikt volgens onze specificaties en verwerken de bevindingen van de producttests volgens onze wensen. Zo waarborgen wij de kwaliteit van de SolidHub producten.

Een korte reis door onze producten

Elektrische transpalletElektrische stapelaarelektrische vorkheftruckmobiele hoogwerkers


"hoort in elk magazijn thuis. De kleine handpallettrucks van SolidHub zijn de meest economische instapmodellen als het gaat om het transport van goederen van A naar B. Dit wendbare, stabiele transportmiddel heeft geen elektriciteit nodig en kan daarom continu worden gebruikt zonder stilstand als gevolg van het opladen. Of het nu gaat om een palletkooi of een Europallet, u kunt niet zonder deze handige helper in het magazijn. Het is ideaal voor korte afstanden en snel transport. Een ongecompliceerde en altijd gebruiksklare pallettruck voor het kleine budget.

"Minder spierkracht - meer comfort." Instapmodellen uit de serie elektrische pallettrucks zijn vaak semi-elektrisch. Dit betekent dat het heffen en laten zakken van de pallet elektrisch wordt aangedreven, maar dat de geladen pallet handmatig moet worden opgepompt. Niet met onze SolidHub producten. Onze elektrische pallettrucks zijn allemaal volledig elektrisch, maar nog steeds beschikbaar tegen een betaalbare prijs. Van 1500 kg tilgewicht tot 2000 kg zijn deze wendbare powerpacks beschikbaar en zeer flexibel op te bergen.

"Meer kracht en nieuwe hoogten." De volgende grotere klasse van elektrische pallettrucks zijn onze hoogheffende trucks. Hier wordt het beste van beide werelden gecombineerd: Het kleine formaat en de wendbaarheid van de elektrische pallettruck, waarvoor geen rijbewijs nodig is, en een hefhoogte tot 5 m. Dit betekent dat deze SolidHub productportfolio het gehele scala aan transport- en opslagorders omvat. Bovendien zijn deze apparaten veel goedkoper dan vorkheftrucks en daarom vooral voor kleine en middelgrote bedrijven aantrekkelijk. Of het nu gaat om een voetgangers-hoogwerker of om een voetplank om achterop te staan, deze elektrische apparaten van SolidHub zullen u inspireren.

"Milieuvriendelijke kracht in een robuust pakket." Als veel grote en zware goederen snel moeten worden getransporteerd tussen magazijnen of binnen zeer grote magazijnen, dan zijn onze volledig elektrische vorkheftrucks van SolidHub geschikt. Hier staat het merk voor echte logistieke kracht. Met een snelheid tot 16 km/u kunnen magazijngoederen met een maximaal gewicht van 2,5 ton moeiteloos worden verplaatst. Met deze opslagapparaten kunnen vrachtwagens en zeevrachtcontainers in de kortst mogelijke tijd worden geladen en gelost, kunnen opslagruimtes worden opgeborgen of kunnen goederen in opdracht worden getransporteerd naar de aangewezen plaats in het magazijn. Met de grote heftrucks van SolidHub is geen enkele transporttaak te zwaar.

"Het is de hoogte die telt." Het merk SolidHub staat voor stabiliteit, snelheid en hoogte. Dit laatste geldt vooral voor onze extra hoge mobiele hoogwerkers, die het mogelijk maken om tot 12 meter hoogte te werken. Uitgerust met vier stempels wordt deze hefinrichting flexibel en stabiel direct op de plaats van gebruik opgesteld en binnen enkele minuten is het werk op enorme hoogtes al in volle gang.

Allround zorg in magazijn en fabriek - met een zuiver geweten

Al onze SolidHub producten hebben deze drie kenmerken gemeen: sterkte, flexibiliteit en kwaliteit. Elk van hen is uniek in zijn vakgebied. Daarom vullen de artikelen uit deze productportfolio elkaar bijzonder goed aan. Met behulp van onze SolidHub elektrische heftrucks kunnen schaarliften eenvoudig van een vrachtwagen worden gelost en naar de gewenste locatie worden gereden. Dankzij onze elektrische handpallettrucks kunnen goederen wendbaar en flexibel door smalle gangpaden worden gemanoeuvreerd. Op piekmomenten zorgen onze snelle elektrische stapelaars ervoor dat alle leveringsopdrachten betrouwbaar worden uitgevoerd. Met onze handpallettrucks durft u de wereld van het bedrijfsleven te betreden zonder dat u een bijzonder grote investering hoeft te doen. Onze SolidHub productportfolio omvat een breed scala aan logistieke toepassingen: of ze nu hoog in de lucht of op de grond liggen.

Met SolidHub producten maakt u in ieder geval een goede keuze voor het milieu. Al onze artikelen, of het nu gaat om een pallettruck, hoogwerker, vorkheftruck of hoge schaarlift, worden handmatig of elektrisch aangedreven en stoten geen enkele uitlaatgassen uit. Dit is goed voor het milieu en goed voor uw medewerkers die dagelijks met de apparatuur werken. Sommige van onze elektrische pallettrucks zijn zelfs uitgerust met snel vervangbare batterijen, waardoor de levensduur van de individuele elektrische pallettruck kan worden verkort. Dit betekent dat u in plaats van een tweede machine aan te schaffen, eenvoudigweg de werkcapaciteit kunt verhogen met een reservebatterij. Dit bespaart niet alleen ruimte, maar is ook economisch en ecologisch waardevol, omdat het grondstoffen bespaart.

Met de kracht van SolidHub kunnen zware voorraadartikelen eenvoudig worden opgeslagen, gepickt en getransporteerd naar diverse stations in uw logistieke organisatie. Dit wordt gegarandeerd door onze hoogheffende trucks en elektrische heftrucks, die tot 2,5 t heffen en laten zakken en een maximale hefhoogte van 5 m dekken. Zo vergroot u niet alleen de bruikbare ruimte in uw stellingberging, maar beschermt u ook uw medewerkers. Zo verhoogt u de efficiëntie in uw bedrijf met snelle en krachtige hefmachines van SolidHub en ontlast u ook het magazijnpersoneel, dat geen grote en volumineuze goederen van A naar B hoeft te vervoeren.

Service: Voor en na aankoop

Deze uitgebalanceerde portefeuille van hefwerktuigen biedt ook een groot voordeel: expertise. Onze SolidHub experts adviseren u graag over uw specifieke logistieke geval. Zij bekijken de specifieke situatie in uw magazijn of productiefaciliteit en selecteren de juiste heftrucks voor u. Daarbij letten ze op efficiëntie en economische factoren en op een goede workflow in uw logistiek. Welke goederen moeten worden opgeslagen en getransporteerd naar welke stations? Dit zijn vragen die wij graag beantwoorden met onze SolidHub producten. Na de aankoop is onze klantenservice natuurlijk altijd telefonisch bereikbaar, mocht een machine uitvallen of mocht u problemen hebben met het bedienen van een heftruck. Hiervoor slaan we ook reserveonderdelen op, zoals wielen of kleine onderdelen, die binnen 48 uur geleverd kunnen worden. Hier is het motto van SolidHub: zo snel mogelijk hulp krijgen. Door extreem korte reactietijden op klantvragen en expresbestellingen onderscheiden wij ons van onze concurrenten. Alle artikelen zijn op voorraad en direct voor u beschikbaar. Daarom kunnen wij u met onze ondersteuning zo goed mogelijk ondersteunen, zodat uw voorraadorders niet vastlopen. Onze onderhoudsarme machines zijn standaard ontworpen voor een lange levensduur. Onze 12 maanden aansprakelijkheid staat hier ook voor. Zo zorgen we ervoor dat alleen functionele industriële trucks bij u aankomen en dat u op een betrouwbare manier uw core business in het magazijn kunt starten.

Onze topverkopers