+++ Gratis levering met onmiddellijke ingang!* *Leveringen naar eilanden en bergstations zijn uitgesloten. +++

Alle producten

Voorraad

20.000m² opslagruimte in Filderstadt (BW) en nog eens 10.000m² opslagruimte in Wesel (NRW) - en sinds de zomer 2022 nog eens 20.000m² verdeeld over vier hallen voor opslag en productie in Pasewalk (MV). De magazijnen zijn volledig bevoorraad en het grootste deel van het TOPREGAL-assortiment is ter plaatse te vinden.

TOPREGAL magazijn

Zelfs grote hoeveelheden zijn direct leverbaar - zo zorgen wij voor een snelle levering aan onze klanten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en vele andere Europese landen. Zelfs grote bestellingen op korte termijn worden zonder verdere poespas met de voorraad afgehandeld.

Alle bestellingen kunnen op korte termijn (48 uur) worden afgehaald in onze magazijnen in Baden-Wuerttemberg, Noordrijn-Westfalen en Mecklenburg-Vorpommern. Onze magazijnmedewerkers laden de op europallets verpakte goederen graag in uw voertuig. Natuurlijk informeren wij u op verzoek over de verpakkingsgrootte en het gewicht van de artikelen voor de planning van uw eigen afhaling. En het mooiste is dat degenen die de goederen zelf afhalen 5% korting krijgen op de netto verkoopprijs.

Wij ontvangen u graag in onze showroom / magazijn voor een productinspectie op afspraak en om u persoonlijk te adviseren door een van onze vertegenwoordigers.

TOPREGAL magazijn Blik in een van onze magazijnen

Samenstellen van een order met een heftruck Samenstellen van een order met een heftruck

Wilt u meer informatie over verzending? Wij hebben het verzendproces, de verzendkosten en andere nuttige informatie uitgelegd op de pagina Verzending voor u samengesteld.

TOPREGAL blijft groeien in Pasewalk

Drie jaar na onze vestiging in Pasewalk breiden we onze opslag- en productielocatie in het industriepark Berlijn-Stettin uit en creëren we ruimte voor verdere groei. In het komende jaar worden twee nieuwe hallen van elk 5.000 m² gebouwd op een aangrenzend terrein van 30.000 m². Je kunt de voortgang van de bouw op elk moment live volgen via deze webcam:

Onze magazijnlocaties in Duitsland

Hieronder vindt u de adressen van onze locaties die zelfafhaling aanbieden. In de regel zijn uw bestelde goederen binnen 48 uur klaar. Let echter ook op de communicatie tijdens het bestelproces met ons verkoopteam.

Magazijn BW: Industriestr. 3, 70749 Filderstadt

Magazijn NRW: Nordstr. 3, 46485 Wesel

Magazijn MV: Am Industriepark 80, 17309 Pasewalk